Webbdesign i Skövde

Wettern anpassar din webbplats efter dina önskemål, behov och din budget. Våra hemsidor är mobilanpassade såklart  – de ser bra ut oavsett skärmstorlek. Vi arbetar mest i WordPress, men bygger även i andra system. Behöver du ett helt eget system, fixar vi det också.

För e-handel har vi kompletta lösningar för dig oavsett om du vill uppdatera och underhålla sidan själv eller vill ha en underhållsfri lösning. Vi hjälper dig utforma sidan efter din verksamhet och målgrupp.

Och du, glöm inte sökmotoroptimeringen! Du vill väl att din nya fina webbplats är sökbar på Google?

Webbdesign i Skövde

IDE &

KONCEPT

Webbdesign i Skövde

E-HANDEL

Webbdesign i Skövde

MOBILANPASSNING

Webbdesign i Skövde

SÖKMOTOR-

OPTIMERING (SEO)

Webbdesign i Skövde: Localgold.se

LOCALGOLD.SE

Localgold.se är ett nytt enkelt sätt att spara pengar och samtidigt gynna lokal handel. Hemsidan innehåller bla. information om företaget, ett filtreringssystem för att visa deras erbjudanden, en sida för företag att ansluta sig . April 2017 släpps deras e-handel med möjlighet för föreningar att sälja kortet online mot provision.

EXPERIMENTHUSET.SE

För Experimenthuset i Hjo har det tagits fram logotyp, visitkort, marknadföringsmaterial och hemsida i samma stil och känsla. En lekfull design som matchar veksamheten.

Webbdesign i Skövde: Experimenthuset
Webbdesign i Skövde: Stampens Kvarn

STAMPENSKVARN.NU

I samband med framtagandet av ny logotyp och grafisk identitet skapades Stampens Kvarns nya hemsida. En enkel hemsida där vi låter bilderna berätta mer om verksamheten. Innehåller ett instagramflöde med automatisk uppdatering.

GULAPAVILJONGEN.SE

En enkel broschyrsida, en så kallad one-page där besökaren enkelt skrollar sig igenom hemsidans olika delar. Korta texter om verksamhetens olika delar varierat med stora bilder och budskap.

Webbdesign i Skövde: Gula Paviljongen