Webbdesign i Falköping

Vi bygger din hemsida efter dina önskemål, behov och din budget. Alla våra hemsidor levereras med Responsive Design, som anpassar hemsidan till skärmens storlek oavsett om den besöks på dator, mobil och surfplatta.

För e-handel har vi kompletta lösningar för dig oavsett om du vill uppdatera och underhålla sidan själv eller vill ha en underhållsfri lösning. Vi hjälper dig utforma sidan efter din verksamhet och målgrupp.

Om du behöver hjälp med webbdesign i Falköping – hör av dig!

IDE &

KONCEPT

Webbdesign i Falköping

E-HANDEL

RESPONSIV

DESIGN

Webbdesign i Falköping

SÖKMOTOR-

OPTIMERING (SEO)

Webbdesign i Falköping

LOCALGOLD.SE

Localgold.se är ett nytt enkelt sätt att spara pengar och samtidigt gynna lokal handel. Hemsidan innehåller bla. information om företaget, ett filtreringssystem för att visa deras erbjudanden, en sida för företag att ansluta sig . April 2017 släpps deras e-handel med möjlighet för föreningar att sälja kortet online mot provision.

EXPERIMENTHUSET.SE

För Experimenthuset i Hjo har det tagits fram logotyp, visitkort, marknadföringsmaterial och hemsida i samma stil och känsla. En lekfull design som matchar veksamheten.

Webbdesign i Falköping
Webbdesign i Falköping

STAMPENSKVARN.NU

I samband med framtagandet av ny logotyp och grafisk identitet skapades Stampens Kvarns nya hemsida. En enkel hemsida där vi låter bilderna berätta mer om verksamheten. Innehåller ett instagramflöde med automatisk uppdatering.

GULAPAVILJONGEN.SE

En enkel broschyrsida, en så kallad one-page där besökaren enkelt skrollar sig igenom hemsidans olika delar. Korta texter om verksamhetens olika delar varierat med stora bilder och budskap.

Webbdesign i Falköping