Sökmotoroptimering i Skövde. Är du sökbar på Google?

Sökmotoroptimering – “search engine optimization” (SEO) på engelska –  även känt som sökordsoptimering – innebär att man lägger fokus på viktiga söktermer som är kritiska för verksamheten. T ex “resebyrå Stockholm”. Om man driver en resebyrå finns det naturligtvis många sätt att sprida ordet om verksamheten. Ett sätt är Google AdWords. Man väljer ut söktermer som är viktiga och avsätter en budget per månad för annonser på Google.

Ett långt effektivare sätt att synas på är genom god sökmotoroptimering. Då syns man organiskt på Google. Organiskt betyder att man hamnar högt upp i de naturliga resultaten – inte annonser alltså. Som lök på laxen är det alltfler som installerar annonsblockerare i sina webbläsare och då visas inte AdWords-annonser alls.

Wettern gör ett grundläggande sökmotoroptimeringsarbete som ger dokumenterade resultat. Vi kan även hjälpa till med löpande SEO för att ditt företag ska klättra högre och stanna på en hög placering.

Vårt mest framgångsrika SEO-arbete var när vi lyfte ett företag från 12:e till 2:a plats för en sökterm som då hade konkurrens från över 20 miljoner resultat.

Vi har även färska positiva resultat. Hör av dig så berättar vi mer!

 

Sökmotoroptimering i Skövde

IDE &

KONCEPT

Sökmotoroptimering i Skövde
E-HANDEL
Sökmotoroptimering i Skövde
MOBILANPASSNING
Sökmotoroptimering i Skövde
SÖK­OPTIMERING
Sökmotoroptimering i Skövde: SAJ

SAJ – Boka föreläsare & moderatorer

Vi har gjort sökmotoroptimering (SEO) för SAJ förmedlingsbyrå med fokus på sökord som vi tagit fram i samarbete med Stefan Jonsson. På väldigt kort tid har vårt arbete gett tydligt resultat på Google. Klättringen mot förstasidan är på god väg. Vi räknar med att SAJ ska finnas på förstasidan på Google inom några månader.

Johan Rosé

Wettern byggde en e-handel till klock- och accessoarföretaget Johan Rosé. Vi gjorde även omfattande sökmotoroptimering. Resultatet har inte låtit vänta på sig. Även om konkurrensen är stenhård har vi bara en månad efter lansering tagit in Johan Rosé på plats 24 av 6,3 miljoner resultat på en av deras viktiga söktermer.

Sökmotoroptimering i Skövde. Johan Rosé Watches & Accessories.
Sökmotoroptimering i Skövde. RM Komponenter.

RM Komponenter

Wettern gjorde ett grundläggande arbete med RM Komponenter, som laserskär och kantpressar metallkomponenter till bland annat restauranginredningar och industri. Arbetet gjordes för någon månad sedan och de viktiga söktermerna klättrar uppåt i resultaten. Det slutliga resultatet väntar vi oss RM Komponenter ska nå inom ett halvår.