Sökmotoroptimering i Skara. Var Googlebar!

Sökmotoroptimering – “search engine optimization” (SEO) på engelska – är en komplicerad teknisk term för något som väldigt många företag missar att ägna en tanke åt. Sökordsoptimering är kanske det viktigaste momentet när man gör en hemsida. Hur hittade du hit?

Finns man inte på Google – och med finns menar vi att man ligger högt upp i resultaten på Google – spelar det inte roll hur unikt formgiven och påkostad en webbplats är.

Vi gör SEO-arbete som ger resultat. Det har vi svart på vitt. Behöver du hjälp med löpande sökmotoroptimering gör vi naturligtvis det också.

Vårt mest framgångsrika SEO-arbete var när vi lyfte ett företag från 12:e till 2:a plats för en sökterm som då hade konkurrens från över 20 miljoner resultat.

Det senaste exemplet vi har är en ny e-handelskund som vi tog in på 14:e plats med 2 miljoner resultat. Bildsökningen är ännu bättre –  där är de på plats 4.

 

Sökmotoroptimering i Skara

IDE &

KONCEPT

Sökmotoroptimering i Skara

E-HANDEL

Sökmotoroptimering i Skara

RESPONSIV

DESIGN

Sökmotoroptimering i Skara

SÖK­OPTIMERING

Sökmotoroptimering i Skara: SAJ

SAJ – Boka föreläsare & moderatorer

Vi har gjort sökmotoroptimering (SEO) för SAJ förmedlingsbyrå med fokus på sökord som vi tagit fram i samarbete med Stefan Jonsson. På väldigt kort tid har vårt arbete gett tydligt resultat på Google. Klättringen mot förstasidan är på god väg. Vi räknar med att SAJ ska finnas på förstasidan på Google inom några månader.

Johan Rosé

Wettern byggde en e-handel till klock- och accessoarföretaget Johan Rosé. Vi gjorde även omfattande sökmotoroptimering. Resultatet har inte låtit vänta på sig. Även om konkurrensen är stenhård har vi bara en månad efter lansering tagit in Johan Rosé på plats 24 av 6,3 miljoner resultat på en av deras viktiga söktermer.

Sökmotoroptimering i Skara. Johan Rosé Watches & Accessories.
Sökmotoroptimering i Skara. RM Komponenter.

RM Komponenter

Wettern gjorde ett grundläggande arbete med RM Komponenter, som laserskär och kantpressar metallkomponenter till bland annat restauranginredningar och industri. Arbetet gjordes för någon månad sedan och de viktiga söktermerna klättrar uppåt i resultaten. Det slutliga resultatet väntar vi oss RM Komponenter ska nå inom ett halvår.