PORTFOLIO /
REFERENSER
2017

Vi levererar kompletta lösningar för fysisk- och digitalmarknadsföring. Med ett brett utbud av tjänster och produkter kan vi erbjuda våra kunder kostnadseffektiva helhets lösningar med högkvalitet. Vi kan täcka alla era behov av kommunikation och marknadsföring. Från mindre uppdrag och tjänster, till stora kraftfulla budskap!

Pågående uppdrag: Grönsakshuset,  Karlsborgs Turism, Webstep, Erik Bergman – Cantena Media, Disruptive Education AB, Espero, RM-komponenter

WEBBDESIGN

Vi bygger våra hemsidor i det kraftfulla verktyget WordPress. Alltid responsivt och mobilanpassat och väl förberett för framtiden. WordPress ger även kunden möjlighet att på ett enkelt sätt sköta sitt egna löpande arbete om så önskas. WordPress är dessutom ett välkänt och dynamiskt verktyg som gör att kunden inte är låst i några internta, komplicerade eller dyra system.

EXPERIMENTHUSET

För Experimenthuset i Hjo har det tagits fram logotyp, visitkort, marknadföringsmaterial och hemsida i samma stil och känsla. En lekfull design som matchar veksamheten.

BESÖK EXPERIMENTHUSET

JOHAN ROSÉ

Exlusive e-handel för klockföretaget Johan Rosé. Fokus på elegant luftig design som framhäver klockorna. Byggt i WordPress med WooCoomerce som e-handelsverktyg. Har har vi skött hela integreringen och uppbyggandet av e-handeln och dessutom implementerat och nått fantastiska resultat på våra sökoptimeringsinsatser. En av deras viktigare söktermer ligger i skrivande stund 5:a av ca 6.000.000 konkurrerande sökresultat.

BESÖK JOHANROSE.SE

SÖKMOTOROPTIMERING

Wettern gör ett grundläggande sökmotoroptimeringsarbete som ger dokumenterade resultat.

Vi kan även hjälpa till med löpande SEO för att ditt företag ska klättra högre och stanna på en hög placering. Vårt mest framgångsrika SEO-arbete var när vi lyfte ett företag från 12:e till 2:a plats för en sökterm som då hade konkurrens från över 20 miljoner resultat.

U

HC BILUTHYRNING

HC BIluthyrning hyr ut personbilar i Göteborg. Deras viktigaste sökterm är “Hyr bil billigt göteborg”. Termen har ca 100.000 konkurrerande träffar med stora företag som Hertz, Budget, Expedia och OKQ8 som konkurrenter.

HC Biluthyrning ligger i skrivande stunda 2:a , före alla ovannämnda bolag.

TRYCK & PROFIL

Vi jobbar med hela bredden av tryck och profil. Från små upplagor av exklusiva visitkort till totaludelningar av magasin och programblad i flera 1000-tals ex.

Ex. på några större uppdrag är visitkort, försäljningsmaterial, brochyrer, plastkort, posters och profilkläder till det EU-finansierade handelsprojektet NÄRA. Vi har gjort en komplett identitet samt layout och design av allt material.

LAYOUT & COPY

 

Utöver att tryck och profil erbjuder vi våra kunder layout och copy. Behöver ni t.ex. formulera en fysisk- eller digitalkampanj för rekrytering hjälper vi er hela vägen från idé och koncept till färdig produkt.

Ex. Här har vi gjort layout, foto och copy för Magnussons Måleri i en av Sveriges största branchtidningar för fastihetsägare.

FOTOGRAFERING

Vi fotar porträtt, verksamhetsbilder, gruppbilder, evenemang och produkt! Efter era behov och önskemål.

Morgan Alling (Uppdragsgivare SAJ Föreläsar- & Eventbyrå)
Personalfoto (Uppdragsgivare Färgdesign)
Kurt Tingdal, VD Offect (Uppdragsgivare Skövde kommun)
Design biblioteket (Uppdragsgivare Tibro Kommun)
Gnarly Burgers Stockholm (Uppdragsgivare JCS Group)
Gula Paviljongen (Uppdragsgivare Wetternglass AB)
Personalfoto (Uppdragsgivare Färgdesign)
Morgan Alling (Uppdragsgivare SAJ Föreläsar- & Eventbyrå)

FILM

2017 har vi uppdaterat vår utrustning ordentligt och kan nu leverara produktioner av högsta kvalitet till våra kunder.  Fler referenser kommer snart!

KONTAKT

EMAIL

info@wettern.nu

TELEFON

0708-86 09 87

ADDRESS

Sveavägen 22A, 544 50, Hjo

Mail via referens/portfolio